Fynda bland våra produkter som utgår inom kort!
Förord
Introduktion
Del 1: Teorin om sjukdomsframkallande mikroorganismer avslöjas
Kapitel 1: Smitta
Pingisbollen och väggen; Kochs postulat; Rivers postulat; Louis Pasteur och hur han fuskade.
Kapitel 2: Elektricitet och sjukdom
Tidiga elektriska experiment; global elektrifiering och influensa; världsomspännande radio och spanska sjukan; spanska sjukan var inte smittsam; mobiltelefoner och ökad dödlighet; implementeringen av 5G och spridningen av covid-19; symtom på elkänslighet; bevis på skada från millimetervågsteknik.
Kapitel 3: Pandemier
Kometer och digerdöden; insektsgifter och miljögifter; dr Charles Campbell löser gåtan med smittkoppor; fladdermöss mot myggor; Robert Koch om tuberkulos och hur han fuskade; dr Weston Prices observationer om tuberkulos; polio och DDT; vaccinframkallad förlamning; sjukdomar hos ursprungsamerikaner; Stefan Lanka och mässlingsviruset.
Kapitel 4: Från aids till covid
Från kriget mot cancer till kriget mot aids; de verkliga orsakerna till aids; AZT för aids-patienter; utbrott av covid-19 i Wuhan; kinesiska forskare hittar inget virus.
Kapitel 5: Bedrägeriet med testerna
Coronavirus-testernas Alice i Underlandet-värld; berättelsen om Stefan Lanka; den misslyckade jakten på coronaviruset; PCR-testet kontra den gyllene standarden; antikroppstestning.
Kapitel 6: Exosomer
Louis Pasteur och smittoteorin; social darwinism; mikroskop och mikroorganismer; exosomer är virus; rädsla och stress producerar exosomer; naturen är ett samarbetsinriktat äventyr.
Kapitel 7: Resonans
Virologi och vägskälet; livets natur; upptäckten av resonans; resonans och barnsjukdomar; resonans och evolution.
Del 2: Vad orsakar sjukdom?
Kapitel 8: Vatten
Gerald Pollacks och Gilbert Lings arbete; vattnets fyra faser; vatten och elektriska processer i cellen; egenskaperna hos livgivande vatten.
Kapitel 9: Mat
Vegetabiliska oljor; animaliskt fett och integriteten hos cellmembranen; 5G och utarmningen av niacin; den moderna handelns undanträngande livsmedel; växtbaserad kost; opastöriserad mjölk; benbuljong, fermenterade livsmedel; salt; mikrovågsugnen.
Kapitel 10: Toxiner
Toxiner förr i tiden; moderna toxiner; toxiner i livsmedel; moderna läkemedel; glyfosat och biobränslen; aluminiumåldern; toxiner i vacciner.
Kapitel 11: Sinnet, kroppen och rädslans roll
Det mest utbredda och problemfyllda toxinet i modern tid; att skapa vår värld utifrån vårt medvetande; hur rädsla och lögner leder till sjukdom.
Del 3: Valmöjligheter
Kapitel 12: Att ifrågasätta covid-19
Siffrorna – är covid-19 underskattat eller överskattat?; alarmerande symtom; behandling; andningsskydd; social distansering; 5G och uppkomsten av smitta.
Kapitel 13: Ett vaccin mot covid-19
Jenner och smittkoppsvaccinet; Pasteur och rabiesvaccinet; dogmen om immunitet; tillverkningen av moderna vacciner; problem med vaccinet; en ny umgängesform; att rensa bort elektrosmogen.
Kapitel 14: 5G och mänsklighetens framtid
Vad är människan?; 5G och jordens framtid.
Epilog
Bilaga A: Vatten
Bilaga B: Biogeometri och att mildra negativa effekter av elektromagnetiska fält
Bilaga C: Vad ska man äta?
Tillägg
Slutnoter
Författarnas tack
Andra böcker av författarna
Register

Thomas S. Cowan är en legitimerad läkare (MD) som driver en allmänmedicinsk verksamhet i San Francisco, Kalifornien. Han har tjänstgjort som vice ordförande för Physicians Association for Anthroposophical Medicine och var en av grundarna och en av de första styrelsemedlemmarna i stiftelsen Weston A. Price Foundation. För närvarande är han stiftelsens vice ordförande. Dr Cowan har hållit otaliga föreläsningar och workshoppar över hela USA och Kanada om en mängd olika ämnen inom hälsa och medicin. Han är författare till fem böcker, inklusive Human Heart, Cosmic Heart, Vaccines, Autoimmunity and the Changing Nature of Childhood Iillness och Cancer and the New Biology of Water; tillsammans med Sally Fallon Morell har han skrivit The Fourfold Path to Healing och The Nourishing Traditions Book of Baby & Child Care.
Sally Fallon Morell är mest känd som författaren till Nourishing Traditions: The Cookbook that Challenges Political Correct Nutrition and the Diet Dictocrats (över 700 000 sålda exemplar). Hon är grundare av och ordförande för stiftelsen Weston A. Price Foundation samt redaktör för stiftelsens kvartalstidskrift. Hon är också VD och ägare av NewTrends Publishing, och arbetar där som redaktör och förläggare. Hon är författare till åtta böcker, inklusive: Eat Fat, Lose Fat, som är skriven tillsammans med dr Mary Enig; Nourishing Broth, som är skriven tillsammans med Kaayla T. Daniel, PhD, CCN; Nourishing Fats och Nourishing Diets.


De åtgärder som vidtogs under covid-19-pandemin byggde alla på antagandena att mycket små virus kan orsaka allvarliga sjukdomar och att dessa sjukdomar kan överföras från person till person. Men stämmer dessa antaganden?
I denna bok utforskar och ifrågasätter läkaren Thomas S. Cowan och den i kost- och näringslära mycket insatta författaren Sally Fallon Morell den officiella förklaringen till covid-19-pandemin och den konventionella synen på virus, smitta och på teorierna om hur sjukdomar uppkommer och sprids. Är det verkligen ett farligt, smittsamt virus som är orsaken till covid-19? Eller är det egentligen näringsbrist, gifter i livsmedel och i miljön, elektrosmog och femte generationens trådlösa mobiltelefoni, 5G, som är de skyldiga?
Vad är det som gör att många människor samtidigt blir sjuka med liknande symtom? Drabbas mänskligheten av dessa utbrott på grund av en arg gud eller en ond ande? En störning i atmosfären? Hälsofarliga utdunstningar från träskmarker eller från förruttnelseprocesser? Får vi sjukdomen från andra människor eller på grund av något som påverkar oss utifrån?
Även om statistiken för antalet smittade och dödsfall vad gäller covid-19 kanske inte är tillförlitlig, råder det ingen tvekan om att många människor har drabbats av en märklig ny sjukdom – med underliga symtom som till exempel andnöd och ett slags ”fräsande” känsla i kroppen – och att hundratusentals har dött. Många forskare misstänker därför att orsaken inte är ett virus, utan en typ av förorening som är unik för den moderna tiden – elektromagnetisk förorening. I dag är vi omgivna av en disharmoni av överlappande och skärande frekvenser – från kraftledningar till kylskåpet till mobiltelefonen. Det började med telegrafen och utvecklades sedan till världsomspännande elektricitet, därefter radar, sedan satelliter som stör jonosfären, och nu de allestädes närvarande wi-fi-nätverken. Det senaste tillskottet till denna störande disharmoni är det nu alltmer utbyggda 5G-nätet.
Den 26 september 2019 slogs trådlöst 5G på i Wuhan, Kina, med ett nät på cirka 10 000 antenner – fler antenner än vad som då fanns i hela USA, och alla koncentrerade i en enda stad. En toppnotering av antalet covid-19-fall inträffade i Wuhan den 13 februari 2020, samma vecka som man slog på det 5G-nätverk som skulle övervaka stadens fordonstrafik. Sjukdom har därefter följt i kölvattnet efter installationen av 5G i alla större städer i USA och på andra håll i världen.
De oproportionerliga begränsningar av våra fri- och rättigheter som pandemin ledde till har också fått fler och fler människor att undra över om alla de officiella påståendena kring pandemin verkligen stämmer. Kan ett mycket litet paket med rna-fragment – det vill säga ett virus, som inte ens kan definieras som en levande organism – verkligen vara orsaken till en sådan förödelse? Är det kanske så att något annat är inblandat – något som har rubbat naturens balans och gjort oss mer mottagliga för sjukdomar? Kan det rent av vara så att det inte finns något ”coronavirus” över huvud taget?

Grundfakta
Titel/Namn Sanningen om smitta : teorier och fakta om hur sjukdomar sprids
Bokfakta
Författare Thomas S. Cowan, MD & Sally Fallon Morell
ISBN-13 9789198334548
Bokförlag Anarchos förlag
Utgivningsdatum 2023-05-29
Bandtyp Häftad
Sidantal 244, inklusive illustrationer
Format, storlek, vikt och volym
Format (bredd x höjd x tjocklek) 155 x 230 x 13 mm
Nettovikt 420 g

Skriv en recension!

Vänligen logga in eller skapa ett konto för att recensera.

Sanningen om smitta : teorier och fakta om hur sjukdomar sprids

  • 238,00 kr

  • Exkl. moms: 224,53 kr

Relaterade produkter

Vaccinationer: risker och skador [2u]

Vaccinationer: risker och skador [2u]

Andra reviderade svenska upplagan! Ska jag låta vaccinera mig och mitt barn? ..

218,00 kr Exkl. moms: 205,66 kr

Att vara jordad – den viktigaste upptäck...

Att vara jordad – den viktigaste upptäck...

Den tredje helt reviderade upplagan! Cirka 25 procent av innehållet i denna nya uppl..

228,00 kr Exkl. moms: 215,09 kr

Överlista din cancer – alternativa icke-...

Överlista din cancer – alternativa icke-...

Andra reviderade upplagan! Som många säkert känner till är fr&ar..

258,00 kr Exkl. moms: 243,40 kr

Läkaren som vägrar låta sig tystas : min...

Läkaren som vägrar låta sig tystas : min...

Prissänkt med 30 kr! Läs den nya recensionen av denna bok i 2000-Talets Veten..

238,00 kr Exkl. moms: 224,53 kr

Relaterade artiklar

Utmanande möjligheter i en föränderlig tid

  • 2023-02-11

Anarchos förlag gav ut sin första boktitel 2007 i samband med att företaget Anarchos ..

Läs mer

Osäkerhet, förvirring och bristande tillit – goda förutsättningar för den svenska alternativrörelsen?

  • 2017-11-08

Vi tycks leva i en tid som bland annat präglas av problem i form av ökande osäkerhet ..

Läs mer

Taggar: hälsa, smitta, smittspridning, smittämne, infektion, pandemi, covid-19, coronavirus, virus, bakterier, teorin om sjukdomsframkallande mikroorganismer, 5G, elektrosmog, elkänslighet, näring, kost

Följ och gilla oss på facebook
Skriv in ditt namn och din e-postadress, och eventuellt hur många exemplar du är intresserad av i meddelandefältet, så mejlar vi dig när produkten åter finns i lager.
Namn
E-postadress
Meddelande