Nu satsar vi på Payson och deras flexibla betallösning!

  • 2023-03-25
Nu satsar vi på Payson och deras flexibla betallösning!
Då har vi äntligen tagit steget från Paypal till Payson, vilket är Svea Bank AB:s flexibla och smidiga betallösning som inkluderar kortbetalning, internetbank, Swish och faktura med delbetalning. Vi både hoppas och tror att den nu uppdaterade kassan med de olika betalningsalternativen från Fröjdum och Payson bättre ska motsvara våra kunders behov.
Det har blivit mer och mer tydligt att en pålitlig och extern betallösning är ett måste i dessa tider, inte minst när fler och fler använder mobilen och surfplattan vid sina inköp.
Vi kommer dock att behålla två betalningalternativ som går direkt till Fröjdum för alla som vill betala med swish, via bankgiro eller göra en banköverföring till vårt konto. Använder du dig av dessa betalningsalternativ så stöder du också Fröjdum lite extra rent ekonomiskt, jämför med om du använder dig av Payson, eftersom de naturligtvis tar ut en avgift för varje transaktion.

Taggar: betallösning, Payson, kortbetalning, faktura, banköverföring, delbetalning, Frödjum webbutik


Skriv in ditt namn och din e-postadress, och eventuellt hur många exemplar du är intresserad av i meddelandefältet, så mejlar vi dig när produkten åter finns i lager.
Namn
E-postadress
Meddelande