Förord
Del I – Dags att vakna upp
1. Jeanes resa
2. Att ta tillbaka beslutsfattandet
3. Vi behöver genombrott
4. Den värld vi kan välja
Del II – Den dolda historien påverkar dig
5. Nikola Tesla
6. Ett böljande hav av energi
7. Levande energi
8. Kraft från universum
9. Pionjärer inom magnetenergi
10. Olja och vatten
Del III – Den framväxande eran
11. Banbrytande teorier
12. Vattnet är varmt
13. Bättre än eld
14. Sjungande vatten
15. Magneterna i vår framtid
16. En strid ström av lösningar
Del IV – Vem lade beslag på energirevolutionen?
17. Vilseledande medier
18. Att slå huvudet i väggen
Del V – Du kan hjälpa till att ta tillbaka vår rätt att välja
19. Att öppna dörrar
20. Vad du kan göra
Bilaga 1 – Utkast till lagen om energiinnovationer
Bilaga 2 – Mohorns självgående väggtorkare
Bilaga 3 – Energianvändningen i världen och i Sverige 1973 och 2012
Ordlista
Om författarna
Register

Jeane Manning har sedan lång tid tillbaka forskat i revolutionerande energisystem som skulle kunna ersätta olja, och om deras konsekvenser för mänskligheten. Hon har författat The Coming Energy Revolution (Avery Publishing Group, New York, 1996, nu slutsåld), Energie (Omega Verlag, Tyskland, 2000) och varit medförfattare till andra facklitterära böcker, inklusive Angels Don't Play This Haarp, som är skriven tillsammans med dr Nick Begich. Dessa böcker har publicerats på sex språk och hon har blivit inbjuden som talare vid flera energikonferenser i Europa.
Jeane började på 1980-talet dokumentera den värld som utgör den nya energins område. Under de år då hon var fast anställd journalist på en regional livsstilstidskrift, var redaktör för en liten lokal tidning och hade andra anställningar, använde hon sin lediga tid till att intervjua forskare i Nordamerika och Europa. Hon har suttit i styrelserna för: Institute for New Energy, ett institut som är baserat i Utah och inriktat på den nya energin; havsenergiföretaget Blue Energy Canada; geotermiföretaget Essential Innovations och New Energy Movement som är baserat i Portland, Oregon.
I januari 2007 samlades en grupp män och kvinnor i Jeanes lägenhet i Vancouver, Kanada, för att bilda New Energy Movement Canada. Denna gräsrotsinsats är avsedd att bidra till att förverkliga en värld med ren luft, livgivande vatten och friska j ordar. Jeanes tre vuxna barn och deras unga familjer är inspiration till hennes ansträngningar.
Joel Garbon tog sin B.S. i tillämpad vetenskap vid Miami University i Oxford, Ohio. Han har över två decenniers erfarenhet av produktutveckling och som teknisk konsult inom pappers-, kemi-, byggvaru- och vattenreningsbranschen. Han har varit konsult för ett stort antal större och mindre företag i Nord- och Sydamerika och är en mycket uppskattad föredragshållare och utbildare inom dessa branscher. Han undervisar även ingenjörsklasser regelbundet. Joel har utvecklat flera kommersiellt framgångsrika kemiska ämnen för användning i pappers- och byggvaruprodukter och är meduppfinnar av en filtreringsteknik för vattenrening.
Joel är för närvarande president i det internationella medborgarnätverket New Energy Movement och en av grundarna av New Energy Congress , som underhåller en kontinuerligt uppdaterad och offentlig databas över de 100 mest lovande banbrytande energiteknikerna. Joel upprätthåller kontakten med många organisationer som främjar ansvarsfull förvaltning av Jordens resurser och som stöder progressiv hållbar teknik för utveckling av den mänskliga civilisationen. Han har varit huvudgäst i flera radio- och tv-program samt huvudtalare vid konferenser och medborgerliga sammankomster, där han kraftfullt har fört fram åsikten att människans medvetande och energitekniken behöver utvecklas sida vid sida för att ta itu med våra brådskande globala utmaningar.
Joel är författare till ett historiskt lagstiftningsförslag med titeln ”lagen om energiinnovationer från 2007”, vilket är avsett att introduceras som ett lagförslag i USA:s kongress och att tjäna som mall för ny energilagstiftning på delstatlig, lokal och internationell nivå. Lagbestämmelserna förordar brådskande och betydande statligt stöd till forskning och utveckling av banbrytande energiteknik.

Prissänkt med 20,40 kr!
Köp 3 exemplar av denna titel för 61,20 kr/st (ordinarie pris: 68 kr/st)!

Släpp energirevolutionen fri!
Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten är i skriande behov av när det gäller nya, rena och effektiva energikällor, men nu öppnar Revolutionerande energiteknik dörrarna till de omvälvande, icke förorenande energitekniska uppfinningar som kommer att göra dessa förändringar möjliga. Innovativa magnetmotorer, utnyttjandet av nollpunktsenergi, vatten som bränsle och andra framsteg inom den nya energins område erbjuder nycklar till en verkligt hållbar värld.
Denna spännande och lättlästa bok riktar sig främst till människor utan specialkunskaper inom teknikens eller fysikens område, men den innehåller även banbrytande ny kunskap och nya teorier för den som är mer bevandrad i ämnet energiteknik.
Läs denna bok och dela sedan med dig till andra av hemligheterna till en bättre framtid!

Grundfakta
Titel/Namn Revolutionerande energiteknik – hur banbrytande uppfinningar inom den nya energins område kan förändra våra liv
Originaltitel/-namn Breakthrough Power
Bokfakta
Författare Jeane Manning & Joel Garbon
ISBN-13 978-91-979714-5-4
Utgivningsdatum 2014-10-22
Bandtyp Häftad
Sidantal 328
Format, storlek, vikt och volym
Format (bredd x höjd x tjocklek) 165 x 235 x 14 mm
Nettovikt 1,833 kg

Skriv en recension!

Vänligen logga in eller skapa ett konto för att recensera.

3 exemplar av ”Revolutionerande energiteknik”

  • 204,00 kr
  • 183,60 kr

  • Exkl. moms: 173,21 kr

Relaterade produkter

Prissänkt!
Paketrabatt!
–25%
Anarchospaketet

Anarchospaketet

Prissänkt med 112,50 kr! Detta paket innehållet 1 exemplar av Anarchos f&o..

1 509,00 kr 2 012,00 kr Exkl. moms: 1 423,58 kr

Prissänkt!
Paketrabatt!
–10%
Baspaketet [4 titlar]

Baspaketet [4 titlar]

Prissänkt med 37,80 kr! Detta paket innehållet 1 exemplar av titlarna: ..

235,80 kr 262,00 kr Exkl. moms: 222,45 kr

Prissänkt!
Revolutionerande energiteknik – hur banb...

Revolutionerande energiteknik – hur banb...

Prissänkt med 20 kr! Släpp energirevolutionen fri! Mäktiga intresse..

68,00 kr Exkl. moms: 64,15 kr

Prissänkt!
Volymförsäljning!
–50%
1 låda (17 exemplar!) av ”Revolutioneran...

1 låda (17 exemplar!) av ”Revolutioneran...

Prissänkt med 170 kr – denna låda ger dig 50% rabatt! Nu volymsäl..

578,00 kr 1 156,00 kr Exkl. moms: 545,28 kr

Taggar: fri energi, energi, teknologi, uppfinningar, fysik, vatten, elektroner, magnetism, elektromagnetismm nollpunktsenergi, Nikola Tesla, Viktor Schauberger, hållbart samhälle, grön teknik, naturvetenskap, konspirationsanalys

Följ och gilla oss på facebook
Skriv in ditt namn och din e-postadress, och eventuellt hur många exemplar du är intresserad av i meddelandefältet, så mejlar vi dig när produkten åter finns i lager.
Namn
E-postadress
Meddelande